• You are here:
  • Home »

Parhaat Liittymätarjoukset

liittymätarjous

Muilla sivuilla olemme keskittyneet monesti vertailemaan tarkemmin eri operaattorien liittymiä ja niiden ominaisuuksia. Olemme myös laatineet laajempia vertailuja liittymien välillä, mutta tälle sivulle olemme keskittyneet tarjousten metsästämiseen

Ajattelimme nimittäin että voisi olla myös hyvä kerätä yhteen samalla sivulla kaikki tämän hetken parhaat liittymätarjoukset, jotta ne olisi helppo nähdä suoraan heidän, joita kiinnostaa säästää reilustikkin rahaa puhelinliittymässään. ​

Päivitämme listaa sitä mukaan kun uusia tarjouksia ilmaantuu. Usein samat tarjoukset ovat voimassa ainakin kuukauden tai kaksi, mutta näitä kannattaa pitää silmällä jos haluaa saada halvempia kännykkäliittymiä, tai sitten vain samaan hintaan vaikka enemmän puheaikaa tai nopeamman 4G liittymän.​

Ajankohtaiset puhelinliittymätarjoukset (päivitetty helmikuussa 2018)

Elisa / Saunalahden Tarjoukset

4G liittymän sisältävä nopea nettiliittymä nyt vain 17,90 € kuussa

Puhelinliittymä joka sisältää rajattoman puheajan, tekstarit ja nopean 4G netin nyt vain 26,90 € / kuukausi.

Saunalahden turvapaketti kännykkään - Nyt 2 kk ilmaista kokeiluaikaa

Moi Tarjoukset

Perheliittymä, johon sisältyy 12 gigaa dataa, jonka voi jakaa 3 eri simin ja liittymän kesken hintaan 18 euroa kuussa. Maksamalla ylimääräiset 6 euroa kuussa saat 4 gb lisää dataa sekä yhden lisäsimkortin.

DNA Tarjoukset

500 minuuttia puheaikaa + 500 tekstaria + rajaton 3G nettiliittymä ilman datakattoa lähtee nyt 12 kuukaudeksi hintaan 17,90 € / kuukausi.

200 minuuttia puheaikaa + 200 tekstaria + rajaton 4G nettiliittymä ilman datakattoa ja 10 gigan EU datalla lähtee nyt 12 kuukaudeksi hintaan 25,90 € / kuukausi.

Jopa 300 mb/s nopeuteen yltävä 4G netti, rajattomasti puhetta tai tekstareita sekä 15 gigaa dataa EU-maissa 12 kuukaudeksi hintaan 39,90 € / kk. Vuoden jälkeen hinta on 49,90 (ellet vaihda liittymää...)

Tässä on mielestämme listattuna tämän hetken kovimmat puhelinliittymätarjoukset niin kännyykkään kuin mokkulankin puolesta. Useimmiten näissä liitymätarjouksissa on etuna halvempi hinta, mutta joskus kyseessä voi olla myös joitakin ominaisuuksia tai vaikka enemmän puheaikaa mitä saa tavallaan kaupan päälle.

Moi liittymän tulo markkinoille on herättänyt kilpailun operaattorien välillä uudelle tasolle, joka on tuonut hyviä uutisia tarjousten metsästäjille ja liittymän vaihtamista pohtiville. Nyt onkin oikein hyvä ajankohta kilpailuttaa liittymänsä, kun niin Elisa, DNA kuin Sonerakin on kiinnostunut estämään Moi:ta saamasta asiakkaita itselleen.​

Voit katsoa tarkemmin vielä operaattorikohtaiset tarjoukset ja tuotteet niihin keskittyvistä artikkeleista, jotka löydät linkkien takaa:

Elisa Saunalahti liittymät

DNA Liittymät​