• You are here:
  • Home »

DNA Puhelinliittymät – Liittymätarjoukset ja Vertailu

DNA liittymien hinnat vaihtelevat aina 5 euron kuukausimaksusta 39,90 € kuukausimaksuun.

DNA Puhelinliittymät lyhyesti

DNA Puhelin

DNA on nykyään jo eräs suurimmista suomalaisten omistamista kännykkäliittymistä, ja sillä onkin tuotteita lähes jokaiseen tarpeeseen.

Nopeata nettiä haluaville on tarjolla monenlaisia 4g-liittymiä, ja he joille hitaampikin verkko on riittävä, voivat saada edullisesti monenlaisia puhelinliittymiä.​ Jotakuinkin jokaisessa DNA puhelinliittymässä on kuitenkin nykyään rajaton datakatto, jonka ansiosta sillä voi surffata verkossa aivan niin paljon kuin vain ikinä tahdot. DNA onkin hyvä valinta heille, jotka tykkäävät käydä netissä puhelimellaan tai jotka haluavat käyttää mobiilinettiään esimerkiksi mökillä tai muualla.

Tarjolla on myös rajatonta puheaikaa, rajatonta tekstausta tai pientä kuukausimaksua.​

Paras DNA liittymätarjous

Se mikä näistä liittymistä on sitten sinulle se paras riippuu erityisesti siitä, että miten käytät omaa kännykkääsi.

Jos et puhu paljoa, mutta surffailet sitäkin enemmän, voi DNA Mini Data olla sinulle aivan loistava vaihtoehto.

Tai jos puhut ja surffaat todella aktiivisesti, voi DNA Nopea 4G Rajaton auttaa sinua pitämään puhelinlaskusi ennustettavina ja erittäin kohtuullisina.​ Ja mikäli olet jotakin näiden välistä, kuten suuri osa meistä suomalaisista, on DNA:lla tarjolla pakettia vähän jokaiseen tarpeeseen. Puhuit sitten paljon tai vähän, käytit nettiä enemmän tai vähemmän, jokin liittymätarjous löytyy varmasti myös juuri sinulle!

Selaa ja katsele siis rauhassa yllä listalle olevia liittymiä, ja mieti mikä niistä parhaiten sopii sinun tarpeeseesi. Paljonko puhut, tekstaat ja selaat nettiä kuukauden aikana, ja esimerkiksi tarvitsetko todella nopeaa 4G verkkoa esim. Netflixin katsomiseen?​

Rajaton puheaika tai pienempi käyttö

Mahdollisuus saada liittymiin nykyään rajaton puheaika on ehkä yksi hienoimmista asioista monille paljon puhuville. Ehkä muistat kuinka aikoinaan sai aina jännittää kuinka iso lasku sieltä postista tulee, ja ehkä hieman jopa murehtia kuinka sitä tuli taas puhuttua niin pitkään puhelimessa.

Jos tykkäätkin jutella kännykässä enemmän, kannattaa ehdottomasti hankkia myös liittymä johon kuuluu rajaton puheaika. Sen jälkeen ei tarvitse enään koskaan murehtiä sitä, että tuleeko postissa valtava puhelinlasku. Tiedät jo etukäteen, paljonko tulet maksamaan kuukaudessa matkapuhelinliittymästäsi.

Toisaalta rajaton puheaika voi tulla turhan kalliiksi heille, jotka eivät pahemmin puhu puhelimessa. Tällöin viisaampaa voikin olla hankkia liittymä jossa maksetaan minuuttien ja käytön perusteella, jolloin saada sen kuukausimaksu selvästi alemmaksi. Toisaalta vaikka et puhuisi puhelimessa, mutta tekstattua tulisi enemmän, voi olla järkevä hankkia hieman suurempi liittymä jos siinä tulee mukana myös rajattomat tekstiviestit.

Näiden ehtojen ja muutosten takia onkin vaikea näin etäältä antaa selvää suositusta mikä DNA puhelinliittymätarjous olisi sinulle se paras. Se riippuu käytöstäsi, tarpeestasi ja millaista palvelua kaipaat. Katso siis itse listamme lävitse, ja löydä sieltä itsellesi parhaiten sopiva kännykkäliittymä​.